Et mål uden en plan er bare en drøm

Selv de dygtigste teams har rådgivere omkring sig. Det kan være enormt givende at få friske øjne på en udfordring, man står over for – hvad enten det er udvikling, afskedigelser, køb/salg eller andre organisatoriske ændringer. Med Intelligent Advice får I en fleksibel samarbejdspartner, der har indgående forretningsforståelse og evnen til hurtigt at sætte sig ind i nye problemstillinger og den mest hensigtsmæssige vej ud. Vi har modet til at stille de svære spørgsmål, sige vores mening og udfordre jer, så sparringen giver værdi. Sammen kan vi rykke grænser, lægge en plan, finde nye løsninger og nå målet.

Køb og salg af en virksomhed

Skal I købe eller sælge en virksomhed, står vi klar med kvalificeret sparring, der kan hjælpe jer sikkert videre. Vi har stor erfaring i at identificere og fastholde nøglepersoner, og efter en grundig analyse af organisationen kan vi sikre, at det rigtige hold sættes, så den kommende organisationsstruktur matcher fremtiden.

Nedskæring eller lukning

Skal antallet af medarbejdere reduceres, er det vigtigt, at det gøres med stor respekt og forståelse for den situation, medarbejderne uønsket er havnet i. Vores erfaring i outplacement på både ledelses-, funktionær- og timelønnet niveau gør os kvalificerede til at varetage processen, så den optimeres og forløber så smertefrit som muligt for alle parter.

CASES

“Henrik Ellegaard, CFO i AB Catering”

Intelligent Advice har hjulpet os med et outplacementforløb, hvor vi i forbindelse med en omstrukturering ville hjælpe medarbejderne videre. Med solid erfaring og brede kompetencer udførte Intelligent Advice et effektivt, professionelt og empatisk forløb, hvor både funktionærer og timelønnede fik hjælp til alt fra at opdatere CV og søge konkrete jobs til rådgivning inden jobsamtaler – imens vi i ledelsen kunne fokusere på at gennemføre strukturændringerne. Vi har oplevet et særdeles stort engagement fra Intelligent Advices side, hvor der blev taget god hånd om den enkelte. Generelt har hele processen været gennemsyret af en positiv ånd om at kigge fremad. I et samarbejde med Intelligent Advice får man unik rådgivning og professionel håndtering med øje på både bundlinje og menneskene bag.

Skal vi hjælpe jer?

Udgangspunktet for den gode relation er at lære hinanden at kende.
Lad os starte dialogen, så I kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe merværdi.

Kontakt os