Relationer for fremtiden

Intelligent Advice er til for at skabe værdi for vores kunder og de kandidater, vi kan gøre en forskel for. Vi tror på, at gode relationer er altafgørende for at skabe resultater med størst værdi. Derfor sætter vi en ære i at matche kandidater og virksomheder, som sammen kan skabe mere, end de ville kunne hver for sig. Vi stræber mod at skabe den bedst mulige fremtid for både kandidater og virksomheder.

Udfordringer er til for at blive løst

I Intelligent Advice springer vi ud i udfordringer med oprejst pande. Som udgangspunkt er ingen opgave for lille eller for stor – og vi strækker os langt for at opfylde vores kunders behov. Vores erfaring, vores faglige og menneskelige kompetencer og ikke mindst vores ukuelige tro på, at tingene kan lykkes, bringer os gode resultater. Men da vi vægter ærlighed og åbenhed højt, er vi heller ikke for stolte til at erkende, hvis et mål er urealistisk.

Respekt og fortrolighed

Ordentlighed er en kerneværdi i Intelligent Advice. Vores kunder – som er vores tætte samarbejdspartnere – er garanteret god forretningsetik, når vi repræsenterer deres virksomhed. På samme måde er alle kandidater, vi er i dialog med, sikret fuld fortrolighed. Vi følger Datatilsynets retningslinjer for opbevaring af fortrolige data og vægter i det hele taget fortrolighed og den tætte, tillidsfulde relation højt.

NÅR I SAMARBEJDER MED INTELLIGENT ADVICE, FÅR I:

 

Høj grad af troværdighed

Den tillidsfulde relation bygger på gennemsigtighed, åbenhed og ærlighed.

Indgående forretningsforståelse

Vi forstår, hvilken betydning bundlinjen har – og hvad der skal til for at skabe de bedste resultater.

En nærværende sparringspartner

Vi tror på tætte relationer og sætter en stor ære i at kende jer godt, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

En modig og ærlig sparringspartner

I kampen for at skabe de bedste resultater tør vi sige til og fra – også over for de svære ting.

KUNDECASE

“Der er masser af rekrutteringsbureauer derude, men med Intelligent Advice får man en samarbejdspartner, der har sat sig ind i organisationen. Der kender og forstår kulturen og tonen og ved, hvem der vil passe ind.”

– Ronni Poulsen, projektdirektør
SSI Schäfer

KUNDECASE

“Det er tydeligt, at det for Intelligent Advice handler om at finde den rette person og ikke bare om at få en opgave lukket.”

– Claus Johansen, HR-chef
Jutlander Bank

PERSONEN BAG

Christian P. Meldgaard

Som grundlægger af Intelligent Advice har Christian P. Meldgaard været med til at forme fundamentet for virksomheden helt fra start, og hans værdisæt har i høj grad påvirket den måde, de arbejder på hos Intelligent Advice.

Med årelang erfaring i rekrutteringsbranchen har Christian stor viden om, hvilke metoder og redskaber der virker, hvordan han bedst drager nytte af sit store netværk, hvilke bevidste og ubevidste behov virksomheden har, og ikke mindst, hvordan kandidaters faglige og menneskelige kvaliteter skal læses.

Det at lære personer, han er i en form for relation til, godt at kende er vigtigt for Christian. Han tror på tætte, givende relationer, som hjælper hinanden på vej. Noget, som flere gange blev nødvendigt, da Christian og en ven for et par år siden over 19 dage gik 250 km i op til fem en halv kilometers højde i en bjergkæde i Nepal med bl.a. Mount Everest Base Camp som mål. Her mærkede de, hvordan det at have fælles og klart definerede mål, klare aftaler og et godt samarbejde gør en forskel. Samtidig blev det tydeligt, hvorfor ydmyghed er væsentlig, og hvad udholdenhed og viljestyrke kan føre med sig.

Christian støtter gerne et godt velgørende formål, og når det kan kombineres med at teste sine egne grænser og udfordre sig selv, er det optimalt. Derfor var han også med på holdet, da Team Rynkeby Nordjylland i 2016 cyklede de 1.400 km fra Aalborg til Paris på syv dage. Også her viste det sig, hvor stor betydning sammenholdet og det at stå sammen som et team har.

Vil du have nærmere indblik i Christians profil, så tjek hans LinkedIn Profil, eller giv ham et kald.

Skal vi hjælpe jer?

Udgangspunktet for den gode relation er at lære hinanden at kende.
Lad os starte dialogen, så I kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe merværdi.

Kontakt os