VI HJÆLPER JER VIDERE

Med det stærkeste team opnås de bedste resultater. Mangler I en eller flere spillere for at stille med det bedste hold, kan vi med vores brede erfaring, solide netværk og særlige evne til at læse mennesker hjælpe jer i mål.

Rekruttering & rådgivning

Mens I skaber resultater, hjælper vi med de udfordringer,
I måtte stå over for på medarbejdersiden – uanset om der skal siges farvel eller bydes velkommen, får vi jer sikkert og effektivt på den anden side.

YDELSER

Værdiskabende samarbejde

Med mange års erfaring, gennemprøvede metoder og solid forretningsforståelse er et samarbejde med Intelligent Advice garanti for succes. Vi vægter ordentlighed, ærlighed og det tætte samarbejde højt.

OM OS

“Det har været en stor hjælp for os, at Intelligent Advice tog over på alle faser af processen, så vi kunne fokusere på vores arbejde. Samarbejdet har båret præg af åbenhed, ærlighed, god kommunikation, stabilitet og professionalisme.”

"Klaus Graven Nielsen, CCO i Nordlux"

“Vi har stor tillid til, at Intelligent Advice i en rekrutteringsproces repræsenterer os, og vi har stor respekt for måden, de arbejder på – fremtoningen, måden at tale til folk på, evnen til at læse en person både på faglige kvalifikationer og især på de personlige egenskaber og ikke mindst evnen til at lukke stillingerne.”

"Ronni Poulsen, projektdirektør i SSI Schäfer, om rekrutteringssamarbejde"

“I et samarbejde med Intelligent Advice får man unik rådgivning og professionel håndtering med øje på både bundlinje og menneskene bag.”

"Henrik Ellegaard, CFO i AB Catering, om et outplacementforløb"

“For os er det afgørende, at Intelligent Advice er en forholdsvis lille spiller, for så ved vi, at vi er en god og vigtig kunde, modsat hos et af de store bureauer, hvor vi bare ville være en lille kunde, der nok ikke fik så meget opmærksomhed.”

"Claus Johansen, HR-chef i Jutlander Bank"

EKSEMPLER PÅ NUVÆRENDE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi jonglerer i et bredt udsnit af stillingstyper – direktions- og chefstillinger, specialister, tungere administrative medarbejdere osv.
– og vores kunder tæller virksomheder i mange forskellige brancher overalt i landet.

Skal vi hjælpe jer?

Udgangspunktet for den gode relation er at lære hinanden at kende.
Lad os starte dialogen, så I kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe merværdi.

Kontakt os